Over Tulip

Tulip_Slider2

office

Tulip Media Producties BV verzorgen diverse sponsoruitgaven voor diverse organisaties, instellingen en verenigingen. Zowel periodiek, eenmalig als projectmatig.

Het betreffen diverse thematische voorlichtingsbrochures of charitatieve uitgaven welke kosteloos worden vervaardigd en verspreid via onze afnemers.Middels sponsorwerving in de vorm van draagkracht vanuit onze adverteerders worden wij in staat gesteld de brochures kosteloos te vervaardigen. Hierdoor kunt u als organisatie goed uw achterban informeren en uw doelgroep bereiken.Wij zien er op toe dat onze producten mooi en onderscheidend zijn, maar ook daadwerkelijk bijdragen voor de bedoelde doelgroepen en adverteerders. Tevens worden sites en uitgaven zo ingezet dat deze elkaar niet alleen ondersteunen, maar elkaar vooral versterken.

Kortom onze producten zijn aansprekend,doeltreffend, onderscheidend en betaalbaar.

 

A handsome young man sitting in front of his computer while looking at the cameraEigen Studio

Vanuit onze eigen studio ontwerpen wij al onze producties in eigen beheer, publicaties worden voor plaatsing dan ook opnieuw gezet en opgemaakt naar de kwaliteitsnormen en richtlijnen zoals deze binnen Tulip Media producties gelden.Indien er een fout mocht optreden in uw publicatie ontvangt u in een opvolgende uitgave altijd een rectificatie. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen van huistijlen zoals logo, printontwerp, briefpapier, posters en visitekaartjes. Ook voor drukwerkbegeleiding kunt u bij onze mensen terecht door onze grote inkoopkracht van papier en wij alles vanuit eigen beheer realiseren kunnen wij u op dit vlak erg gunstig offreren. Wij leveren kwaliteit tegen scherpe tarieven. Voor verdere vragen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Publicatie

Voor het ene bedrijf of instantie is een sponsorpublicatie in de vorm van een advertentie het bereiken van de juiste doelgroep, terwijl de andere bewust kiest voor de sponsorassociatie of naamsbekendheid in zijn of haar eigen regio. Onze uitgaven zijn zowel geschikt voor landelijke adverteerders als regionale adverteerders. Tevens stellen de meeste bedrijven het wel op prijs om op een leuke wijze te worden geassocieerd met onze doelgroep, en dragen dan ook graag hun steentje bij. Herhaling van uw merk is belangrijk, herkenning wordt erkenning! Bovendien zijn sponsorbijdragen gedeeltelijk aftrekbaar van uw winst.

Digitaal Printen

print

Tulip Media Producties is expert in het digitaal printen van al uw printwerk. Op zoek naar een prachtige brochure om weg te geven op de beurs? Of een flitsend magazine voor op de koffietafel? Een geniete brochure of magazine wordt netjes verbonden met 2 nietjes in de rug. Wij beschikken over een hoog geavanceerde printstraat. Hiermee leveren wij optimale en constante kwaliteit in full-colour of zwart/wit. varierend in formaten van visitekaartje tot posters. Ook voor drukwerkbegeleiding kunt u bij onze mensen terecht. Door onze grote inkoopkracht van papier en omdat wij alles vanuit eigen beheer realiseren, kunnen wij u op dit vlak erg gunstig offreren. Wij leveren hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven. Voor verdere vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op.